Lunchmeny V.10

V10

Måndag
Fisk & skaldjursgratäng serveras med potatis & västerbottenduchesse
Chili & vitlöksstekt majskyckling med portvinssås & risotto milanese
Veckans husman: Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
Vegan: Svamp & rotfruktsgryta (vegan)
Tisdag
Laxschnitzel med hollandaisesås, sockerärtor och dillstekt potatis
Viltfärsbiff med körsbärsgräddsås, rårörda lingon och potatispuré
Veckans husman: Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
Vegan: Brynt kålgryta med tomat & rostad vitlök (vegan)

Onsdag
Parmesanstekt sejfilé med krämig tomat & basilikasås samt örtris
Confiterat anklår med apelsinsås och potatisgratäng
Veckans husman: Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor

Veg: Sojakorv med ratatouille (vegan)

Torsdag

Ärtsoppa och pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Sydfransk fiskgryta med saffran, fänkål och tomat samt aioli och kokt potatis
Lammlasagne med parmesan, bakad tomat & honungsrostad mandel
Veckans husman: Isterband med stuvad potatis och rödbetor   
Vegan: Macaronilåda (vegan)

Fredag

Ångad fiskfilé med musselsås, dillpicklad rödlök & kokt potatis
Helstekt svensk entrecôté med bearnaisesås, rödvinssky & stekt potatis
Veckans husman: Isterband med stuvad potatis och rödbetor    
 Vegan: Black bean cajun med nachos (vegan) & gräddfil