Lunchmeny V.10
V10
Måndag
Fisk & skaldjursgratäng serveras med potatis &
västerbottenduchesse
Chili & vitlöksstekt
majskyckling med portvinssås & risotto milanese
Veckans husman: Isterband med persiljestuvad potatis
och rödbetor
Vegan: Svamp & rotfruktsgryta (vegan)
Tisdag
Laxschnitzel med hollandaisesås, sockerärtor och dillstekt
potatis
Viltfärsbiff med körsbärsgräddsås, rårörda lingon och potatispuré
Veckans husman: Isterband med persiljestuvad
potatis och rödbetor
Vegan: Brynt kålgryta med tomat & rostad vitlök (vegan)
Onsdag
Parmesanstekt sejfilé med krämig tomat & basilikasås samt
örtris
Confiterat anklår med apelsinsås och potatisgratäng
Veckans husman: Isterband med persiljestuvad
potatis och rödbetor
Veg: Sojakorv med ratatouille (vegan)
Torsdag
Ärtsoppa och
pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Sydfransk fiskgryta med saffran, fänkål och tomat samt aioli och kokt potatis
Lammlasagne med parmesan, bakad tomat & honungsrostad mandel
Veckans husman: Isterband med
stuvad potatis och rödbetor
Vegan: Macaronilåda (vegan)
Fredag
Ångad fiskfilé med
musselsås, dillpicklad rödlök & kokt potatis
Helstekt svensk entrecôté med bearnaisesås, rödvinssky & stekt
potatis
Veckans husman: Isterband med
stuvad potatis och rödbetor
Vegan: Black bean cajun med nachos
(vegan) & gräddfil