Lunchmeny V.10

Måndag

Panerad torsk och flundrafilé med limeyoghurt och kokt potatis

**

Texas Chili med gräddfil, riven ost och nacho chips

 

Tisdag

Hokifilé med basilikasås och parmesanstompad plugg

**

Nötfärsbiffar med fetaost och timjansky samt rostad potatis

 

Onsdag

Alaska pollock med gräddkokta svartrötter och kokt potatis

**

Barbeque- stekt kycklinglårfilé med mango & koriandersalsa

 

Torsdag

Kummelfilé med syrlig dill och senapssås samt kokt potatis

**

Rödvinsmarinerad vildsvinsskav med svamp, smålök och bacon

 

Fredag

Indisk fiskgryta med grönsaker, garam masala och kokosgrädde

**
Helstekt fläskytterfilé med gräddsås, pressgurka och potatispuré

 

 

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning