Lunchmeny V.10
Måndag
Krämig fiskgryta med limeaioli och kokt potatis
**
Kycklingfilé med champinjonsås och rostad kulpotatis
Tisdag
Hokifilé med vitlök, ingefära , koriander och kokt ris
**
Fläskfilé serveras med rödvinssky, stringbeans och parmesanslungad plugg
Onsdag
Sejfilé med rostad paprika & kaprissås samt kokt potatis
**
Lasagne med chili-het tomatsås och mozzarellaost
Torsdag
Kapkummel med gräddig vårlök & kokt potatis
**
Koreansk nötköttsgryta med kimchisallad & ris
Fredag
Fiskfärsqueneller serveras med vitvinssås med rom & gräslök samt potatispuré
**
Gödkalvsrostbiff Bordelaise med rostade rotsaker
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning