Lunchmeny V.10

 

Måndag

Krämig fiskgryta med limeaioli och kokt potatis

**

Kycklingfilé med champinjonsås och rostad kulpotatis

 

Tisdag

Hokifilé med vitlök, ingefära , koriander och kokt ris

**

Fläskfilé serveras med rödvinssky, stringbeans och parmesanslungad plugg

 

Onsdag

Sejfilé med rostad paprika & kaprissås samt kokt potatis

**

Lasagne med chili-het tomatsås och mozzarellaost

 

Torsdag

Kapkummel med gräddig vårlök & kokt potatis

**

Koreansk nötköttsgryta med kimchisallad & ris

 

 Fredag

Fiskfärsqueneller serveras med vitvinssås med rom & gräslök samt potatispuré

**

Gödkalvsrostbiff Bordelaise med rostade rotsaker

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning