Lunchmeny V.08

Måndag
Västerbottengratinerad torsk med haricotsverts och pommes duchesse
 Ugnsbakad kycklingfilé med choronsås och stekt potatis
Veckans husman: Färsbiff med rödvinssås och stekt potatis
Veg: Krämig sojakorvsgryta med bönor & linser (vegan)
Tisdag
Ugnsbakad laxfilé med blåmusselsås, mandelpesto och kokt potatis
Kryddstekt ”tri tip” av kalv med cognacspepparsås och råstekt potatis
Veckans husman: Färsbiff med rödvinssås och stekt potatis
Veg: : Bönbiffar med ört crème (vegan)

Onsdag
Krispstekta fiskbiffar med örtcréme och kokt potatis
Oxstek med rödlök & körsbärssky, bakad tomat och potatisgratäng
Veckans husman: Färsbiff med rödvinssås och stekt potatis
Veg: : Gratinerad fylld tortilla med sojafärs och picklad lök (vegan)

Torsdag
Ärtsoppa och pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Ångad kolja med sandefjordssås, rostad morotspuré och kokt potatis
Krämig högrevsgryta med svamp, grädde & vitlök serveras med rispilaff
Veckans husman: Färsbiff med rödvinssås och stekt potatis
Veg: Svamp & spenatlasagne (vegan)

Fredag
Ugnsbakad sejfilé med brynt ört & vitlökssmör serveras med svamprisotto
Bbq stekt fläskkarré med rostad majsaioli och klyftpotatis
 Veckans husman: Färsbiff med rödvinssås och stekt potatis
Veg: Sötpotatisgryta med rostad majsaioli  (vegan)