Lunchmeny V.07

Måndag
Krämig fisk & skaldjursgryta serveras med vitlöksmajonnäs och kokt potatis
Mixed grill med bearnaisesås, grilltomat, haricots verts och potatisgratäng
Veckans husman: Rimmad oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis
Veg: Svampgryta med rotfrukter och betor
Tisdag
Ångad torsk med blåmusselvelouté, stekt svartrot & kokt potatis
Vildsvinsfärsbiff med tranbärssky, svampragu och potatispuré  
Veckans husman: Rimmad oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis
Veg: Lins och böngryta med saffran och vitt vin

Onsdag
Fisk & skaldjursbiff med kräftskagen, slungade sockerärtor och saffransris
Schnitzel med gräddkokt champinjon & råstekt potatis
Veckans husman: Rimmad oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis
Veg: Pulled Oumph

Torsdag

Ärtsoppa och pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Pankostekt sejfilé med kapriscréme och dillslungad potatis
BBQ- marinerad fläskfilé med rödlökssky, kryddsmör och rostad potatis
Veckans husman: Rimmad oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis
    Veg: Rostad rotfruktsgryta

Fredag

Wallenbergare med potatispuré, petit pois, rårörda lingon och skirat smör
Ångad kolja med skaldjurssås samt smörslungad dillpotatis

Veckans husman: Rimmad oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis     
Veg: Black bean cajun