Lunchmeny V.06

Måndag
Halstrad torsk med dillsås, honungsglaserad morot samt kokt potatis
 Biff Lindström med rödvinssås, persiljesmör och stekt potatis
Veckans husman: Kalops med rödbetor och kokt potatis
Veg: Rotfruktsgryta med kokos & mandel
Tisdag
Ångad kolja med saffransås, grön ärtpuré och dillslungad potatis
Raggmunkar med stekt rimmat sidfläsk och rårörda lingon
Veckans husman: Kalops med rödbetor och kokt potatis
Veg: Tikka masala

Onsdag
Ugnsbakad lax med rostad tomat & paprikacióncassé samt svamprisotto
Helstekt ”Chuck roll” med bbqsås, cole slaw och klyftpotatis
Veckans husman: Kalops med rödbetor och kokt potatis

Veg: Sötpotatisgryta

Torsdag

Ärtsoppa och pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Fisk & skaldjursgratäng serveras med kantarellduchesse och stekta tomater
 Krispstekt cajunkyckling med palsternacksaioli, sötsur rippel och grönsaksris
Veckans husman: Kalops med rödbetor och kokt potatis
Veg: Ört & grönsaksragu

Fredag

Anjovismarinerad sejfilé med brynt smör, kräftans gubbröra & kokt potatis
Lammstek med vitlökssky, äpple & rosmarinfräs samt potatispuré
Veckans husman: Kalops med rödbetor och kokt potatis
Veg: Bön & linsgryta med tomat & örter