Lunchmeny V.06
Måndag
Halstrad torsk med dillsås, honungsglaserad morot samt kokt
potatis
Biff Lindström med rödvinssås,
persiljesmör och stekt potatis
Veckans husman: Kalops med rödbetor och kokt potatis
Veg: Rotfruktsgryta med kokos & mandel
Tisdag
Ångad kolja med saffransås, grön ärtpuré och dillslungad
potatis
Raggmunkar med stekt rimmat sidfläsk och rårörda lingon
Veckans husman: Kalops med
rödbetor och kokt potatis
Veg: Tikka masala
Onsdag
Ugnsbakad lax med rostad tomat & paprikacióncassé samt
svamprisotto
Helstekt ”Chuck roll” med bbqsås, cole slaw och klyftpotatis
Veckans husman: Kalops med
rödbetor och kokt potatis
Veg: Sötpotatisgryta
Torsdag
Ärtsoppa och
pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Fisk & skaldjursgratäng serveras med kantarellduchesse och stekta tomater
Krispstekt cajunkyckling med palsternacksaioli,
sötsur rippel och grönsaksris
Veckans husman: Kalops med rödbetor och kokt potatis
Veg: Ört & grönsaksragu
Fredag
Anjovismarinerad
sejfilé med brynt smör, kräftans gubbröra & kokt potatis
Lammstek med vitlökssky, äpple & rosmarinfräs samt
potatispuré
Veckans husman: Kalops med
rödbetor och kokt potatis
Veg: Bön & linsgryta med tomat & örter