Lunchmeny V.05

V05

Måndag
Krämig fisk & skaldjursgryta serveras med kokt potatis
Kalvstek med rönnbärsgräddsås & potatispuré
Veckans husman: Pytt i panna med rödbetor & äggula
Grönt: Sojafärslimpa med getostgratinerade rödbetor (veg)

Tisdag

Ångad sej med blåmusselvelouté, stekt svartrot & kokt potatis
Raggmunk med rimmat sidfläsk och rårörda lingon
Veckans husman: Pytt i panna med rödbetor & äggula
Grönt:
Pulled Oumphmed gräddfil

Onsdag

Ångad lax med skaldjursröra, sparris och kokt potatis
Ugnsbakad kycklingfilé med vitlökssky, örtmajjo och råstekt potatis

Veckans husman: Pytt i panna med rödbetor & äggula
Grönt: Bön & linsbiffar tikka masala  (Vegan)

Torsdag

Ärtsoppa och pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Pankostekt fiskfilé med kapriscréme och dillslungad potatis
Pannbiff med stekt lök, rödvinssås och potatispuré
Veckans husman: Pytt i panna med rödbetor & äggula
Grönt: Spenat & quinoafylld tortelloni med rostad tomatsås (Vegan)

Fredag

Helstekt ryggbiff med blåbärreduktion, svampfräs och potatisgratäng
Ångad kolja med skaldjurssås samt smörslungad dillpotatis

Veckans husman: Pytt i panna med rödbetor & äggula
Grönt: Krämig svamprisotto med sparris och svartrot