Lunchmeny V.05
V05
Måndag
Krämig fisk & skaldjursgryta serveras med kokt potatis
Kalvstek med rönnbärsgräddsås & potatispuré
Veckans husman: Pytt i panna med rödbetor & äggula
Grönt: Sojafärslimpa med getostgratinerade rödbetor (veg)
Tisdag
Ångad sej med blåmusselvelouté, stekt svartrot & kokt
potatis
Raggmunk med rimmat sidfläsk och rårörda lingon
Veckans husman: Pytt i panna med
rödbetor & äggula
Grönt: Pulled
Oumphmed gräddfil
Onsdag
Ångad lax med skaldjursröra, sparris och kokt potatis
Ugnsbakad kycklingfilé med vitlökssky, örtmajjo och råstekt potatis
Veckans husman: Pytt i panna
med rödbetor & äggula
Grönt: Bön & linsbiffar
tikka masala (Vegan)
Torsdag
Ärtsoppa och
pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Pankostekt fiskfilé med kapriscréme och dillslungad potatis
Pannbiff med stekt lök, rödvinssås och potatispuré
Veckans husman: Pytt i panna med
rödbetor & äggula
Grönt: Spenat & quinoafylld tortelloni med rostad tomatsås (Vegan)
Fredag
Helstekt ryggbiff med blåbärreduktion,
svampfräs och potatisgratäng
Ångad kolja med skaldjurssås samt smörslungad dillpotatis
Veckans husman: Pytt i panna
med rödbetor & äggula
Grönt: Krämig
svamprisotto med sparris och svartrot