Lunchmeny V.04
V04
Måndag
Ångad kolja med ägg & räksås serveras med kokt potatis
Fläskfilé ”couer de provencale” med vitlökssmör och vitlöksstekt potatis
Veckans husman: Stekt fläsk med löksås och potatis
Vegan: Rostad quorngryta
Tisdag
Halstrad gravad lax med senapsrippel och dillstuvad potatis
Gräddkokt viltskav med messmör och svamp samt potatispuré och rårörda lingon
Veckans husman : Stekt fläsk med löksås och potatis
Vegan: Casserole på rödkål, blomkål och honung
Onsdag
Panko & lökstekt fiskfilé med honungsbakad tomat, citroncréme och rispilaff
Bakad fläsksida med senapssky, äppelchutney och örtpotatispuré
Veckans husman : Stekt fläsk med löksås och potatis
Vegan: Tacogryta med gräddfil och nachos
Torsdag
Ärtsoppa och pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Fiskgratäng med svamp & tomat serveras med pommes duschesse
Nattbakat högrevshjärta med balsamiqoreduktion och risotto milanese
Veckans husman : Stekt fläsk med löksås och potatis
Vegan: Indisk linsgryta
Fredag
Ångad kolja med gräddkokt spenat, smörstekt blomkål och potatis
BBQ stekt fläskkarré med basilikacréme samt gratinerad bacon & parmesanpotatis
Veckans husman: Stekt fläsk med löksås och potatis
Vegan: Sötpotatisgryta