Lunchmeny V.04

Måndag

Krispstekt kyckling med choronsås och stekt potatis
Ångad sej med pepparrotssås, ägg & räkhack samt kokt potatis
Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Grönt: Krämig svamp & rotruktsragu (vegan)

Tisdag

Lättrimmad kolja med citronsås, bakad tomat och kokt potatis  
Gräddkokta viltköttbullar med potatispuré och rårörda lingon
Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Grönt: Sprödstekt quorn med remouladsås

Onsdag

Prästostgratinerad flundra med sauterade sockerärtor & pommes duchesse
Helstekt kalventrecote med körsbär & portvinsreduktion samt potatisgratäng
Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Grönt: Bön & potatisbiffar med paprikasås (vegan)

 Torsdag

Kräftans sopp & pannkaksbuffé
Asiatiska fiskbiffar med sesamdipp, nuoc nam cham och brynt mandelris  
 Kökets lasagne al forno  
Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Grönt: Spenatlasagne (vegan)

Fredag

Halstrad gravad lax med dillstuvad potatis
Ört & senapsfylld kalvfärsbiff med skogssvampsås och potatispuré
Veckans husman: Korv stroganoff med ris
Grönt: Rostad sötpotatisgryta med kokos & mandel (vegan)