Lunchmeny V.03

Måndag
Lättrimmad torsk med brynt vitlökssmör, rostad tomatsås och ris
Fransk oxgryta med rödvin, mejramskorv och svamp samt potatispuré
Veckans husman från köket: Isterband med persiljestuvad potatis & rödbetor
Veg: Linsgryta

Tisdag
Fisk & skaldjursgratäng med prästostduchesse
Raggmunk med rimmat sidfläsk och rårörda lingon
Veckans husman från köket: Isterband med persiljestuvad potatis & rödbetor
Veg: Cajunkryddad böngryta


Onsdag

Ugnsbakad lax med hollandaisesås, grönsaksjulienne samt kokt potatis
Friterat kycklinglår med sötsur sås och fried rice
Veckans husman från köket: Isterband med persiljestuvad potatis & rödbetor
Veg: Sötpotatisgryta

Torsdag

Ärtsoppa och pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Fiskgryta med smak av hummer & apelsin serveras med vitlöksmajonnäs
Viltfärsbiff med tranbärsky, rostad morot och potatisgratäng
Veckans husman från köket: Isterband med persiljestuvad potatis & rödbetor
Veg: Grönsaksgumbo

Fredag

Pannstekt sej med smörad vitvinssås, rostade rödbetor och kokt potatis
Helstekt kalvytterfilé med rönnbärsgräddsås, svampragu och potatispuré
Veckans husman från köket: Isterband med persiljestuvad potatis & rödbetor
Veg: Böngryta med tomat & örter