Lunchmeny V.02

V02

Måndag
Laxpanna med broccoli, svartrot, bakad tomat & pommes duchesse
Coq au vin på majskycklinglår med rökt sidfläsk & champinjon samt rispilaff
Veckans husman från köket: Stekt strömming med brynt smör och potatispuré
Veg: Svampgryta med rotfrukter och betor
Tisdag
Ångad kolja med blåmusselvelouté, brynt morotspuré & kokt potatis
Nattbakad kalvhögrev med rödlökssky, bearnaisesås och stekt potatis
Veckans husman från köket: Stekt strömming med brynt smör och potatispuré
Veg: Lins och böngryta med saffran och vitt vin

Onsdag
Fisk & skaldjursbiff med saffransstekta grönsaker, tzatziki och brynt mandelris
Ostfylld Schnitzel med gräddstuvad grönkål och baconpotatis
Veckans husman från köket: Stekt strömming med brynt smör och potatispuré
Veg: Pulled Oumph

Torsdag

Ärtsoppa och pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Pankostekt sejfilé med kapriscréme och dillslungad potatis
Rödvinsbrässerad oxstek med muscovadosky, brysselkål och potatisgratäng
Veckans husman från köket: Stekt strömming med brynt smör och potatispuré
    Veg: Rostad rotfruktsgryta

Fredag

Halstrad torsk med champinjoncréme, syltad lök och kokt potatis
Chorizofylld lammfärsbiff med rostad vitlökssås och råstekt potatis

Veckans husman från köket: Stekt strömming med brynt smör och potatispuré
     Veg: Black bean cajun