Lunchmeny V.02
V02
Måndag
Laxpanna med broccoli, svartrot, bakad tomat & pommes
duchesse
Coq au vin på majskycklinglår med rökt sidfläsk & champinjon samt rispilaff
Veckans husman från köket: Stekt strömming med brynt smör och potatispuré
Veg: Svampgryta med rotfrukter och betor
Tisdag
Ångad kolja med blåmusselvelouté, brynt morotspuré & kokt
potatis
Nattbakad kalvhögrev med rödlökssky, bearnaisesås och stekt potatis
Veckans husman från köket: Stekt strömming med brynt smör och potatispuré
Veg: Lins och böngryta med saffran och vitt vin
Onsdag
Fisk & skaldjursbiff med saffransstekta grönsaker,
tzatziki och brynt mandelris
Ostfylld Schnitzel med gräddstuvad grönkål och baconpotatis
Veckans husman från köket: Stekt
strömming med brynt smör och potatispuré
Veg: Pulled Oumph
Torsdag
Ärtsoppa och
pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Pankostekt sejfilé med kapriscréme och dillslungad potatis
Rödvinsbrässerad oxstek med muscovadosky, brysselkål och potatisgratäng
Veckans husman från köket: Stekt
strömming med brynt smör och potatispuré
Veg: Rostad rotfruktsgryta
Fredag
Halstrad torsk med champinjoncréme,
syltad lök och kokt potatis
Chorizofylld lammfärsbiff med rostad vitlökssås och råstekt potatis
Veckans husman från köket: Stekt
strömming med brynt smör och potatispuré
Veg: Black bean cajun