Lunchmeny V.02
V02
Måndag
Fiskgratäng med dill & pepparrot samt kokt potatis
Helstekt fläskfilé med vitlökssmör, svartpepparsky och potatispuré
Veckans husman: Stekt
prinskorv med gräddstuvad spenat
Vegan: Sojakorv med stuvad spenat
Tisdag
Laxbiffar med skaldjurssås, krispiga grönsaker och kokt
potatis
Schnitzel ”cordon blue” med gräddkokt svamp och råstekt potatis
Veckans husman: Stekt prinskorv
med gräddstuvad spenat
Vegan: Sojafärsbiff med svampsås
Onsdag
Panko & lökstekt fiskfilé med sauce verte, bakad tomat
och kokt potatis
Ciderbrässerad kycklingfilé med basilikasås och stekt potatis
Veckans husman: Stekt prinskorv
med gräddstuvad spenat
Vegan: Enchiladas med vegofärs
& rostad tomat
Torsdag
Ärtsoppa och
pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Ugnstekt sejfilé med broccoli, kantarellsås & prästostduchesse
Biff Stroganoff med saltgurka & rispilaff
Veckans husman: Stekt prinskorv
med gräddstuvad spenat
Vegan: Indisk linsgryta med gurkraita
Fredag
Fisk &
skaldjursgryta med saffransaioli och dillslungad potatis
Helstekt kalvtterfilé med skogsbärsreduktion, svampragu och potatisgratäng
Veckans husman: Stekt prinskorv
med gräddstuvad spenat
Vegan: Mandel & lökfylld vegolimpa med champinjoncréme