Lunch v.51

Lunchmeny V.51

Måndag

Panerad koljafile med citron och rosmarins aioli

**

Isterband med persiljestuvad plugg och rödbetor

 

Tisdag

Sejrygg med krispiga grönsaker samt sås på jordärtskocka

**

Nötfärsbiffar med tzatziki och basilikaslungad pasta

 

Onsdag

Rullad Pangasius med ostronsås och sesamfrästa grönsaker

**

Pepparstekt kyckling med champinjonsås och stekt potatis

 

Torsdag

Pocherad torsk med citron, räkor & dill

**

Ärtsoppa och fläsk med senap å tillbehör

efter varmrätt..

Tunna pannkakor med sylt och grädde

 

Fredag

Fiskgryta med rostad vitlök och grädde

**

Bbq mix med majskolvar, bbq- sås & het coleslaw

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning