Lunch v.51
Lunchmeny V.51
Måndag
Panerad koljafile med citron och rosmarins aioli
**
Isterband med persiljestuvad plugg och rödbetor
Tisdag
Sejrygg med krispiga grönsaker samt sås på jordärtskocka
**
Nötfärsbiffar med tzatziki och basilikaslungad pasta
Onsdag
Rullad Pangasius med ostronsås och sesamfrästa grönsaker
**
Pepparstekt kyckling med champinjonsås och stekt potatis
Torsdag
Pocherad torsk med citron, räkor & dill
**
Ärtsoppa och fläsk med senap å tillbehör
efter varmrätt..
Tunna pannkakor med sylt och grädde
Fredag
Fiskgryta med rostad vitlök och grädde
**
Bbq mix med majskolvar, bbq- sås & het coleslaw
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning