LUNCH V.5

Måndag

Kokt torsk med räkor ,ägg och riven pepparrot

**

Kalvgryta med chorizo, vitlök och skurna rotfrukter

 

Tisdag

Ugnsbakad sejfile med gräddkokt purjolök och persilja

**

Fetaostfyllda lammfärsbiffar med tomat & oreganosås

 

Onsdag

Stillahavsspättarullader med hummersås och grön sparris

**

Tandoori kryddat  kycklinglår med basmatiris & raita creme

 

Torsdag

Koljafile i rödcurry serveras med vitlöksfrästa grönsaker

**

Klassisk ärtsoppa med fläsk

**

Pannkakor med sylt och grädde

 

Fredag

Cheddarost gratinerad lax med bladspenat och hollandaise

**

Helstekt chimichurri marinerad gårdsgris med stekt potatis

  

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning