LUNCH V.5
Måndag
Kokt torsk med räkor ,ägg och riven pepparrot
**
Kalvgryta med chorizo, vitlök och skurna rotfrukter
Tisdag
Ugnsbakad sejfile med gräddkokt purjolök och persilja
**
Fetaostfyllda lammfärsbiffar med tomat & oreganosås
Onsdag
Stillahavsspättarullader med hummersås och grön sparris
**
Tandoori kryddat kycklinglår med basmatiris & raita creme
Torsdag
Koljafile i rödcurry serveras med vitlöksfrästa grönsaker
**
Klassisk ärtsoppa med fläsk
**
Pannkakor med sylt och grädde
Fredag
Cheddarost gratinerad lax med bladspenat och hollandaise
**
Helstekt chimichurri marinerad gårdsgris med stekt potatis
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning