Lunch v.48

 

 Måndag

Torskfile med gräddkokt palsternacka och persilja

**

Bayersk viltspårargryta med hjortchorizo och potatispure

 

Tisdag

Stekt strömming med smörfräst svamp & bacon

**

Bbq -kryddade nötfärsbiffar med tzatziki och rostplugg

 

Onsdag

Vitvinskokt koljafile med fänkål och spenat

**

Helstekt nötbit med peppar-gräddsås och svartrötter

 

Torsdag

Flundrarullader i krämig tomat och kräftsås 

**

Tandoorikryddad fläsk & lökgryta med raitadipp

 

 Fredag

Fisk & skaldjursgryta med rotfrukter och aioli

**

Kalvstek provencale med rosmarinsky och potatisgratäng

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning