LUNCH V.24

Måndag

Citronmarinerad sejfile med purjo, tomat & dillcreme

**

Lammkorv med rökig grillsås och rostad potatis

 

Tisdag

Panerad flundra med rödbetsmajjo och stompad potatis

**

 Sesamstekta färsbiffar med koriander, honung & vitlökssås

 

Onsdag

Mango & chiliglacerad torsk med vitlöksfrästa champinjoner

**

Kalvfransyska i ugn med sparris och baconcreme

 

Torsdag

Krämig fiskgryta med vitlök, örter och saffran

**

Strimlat oxinnanlår i gräddig dijonsenapssås samt lökstomp

 

Fredag

Söt/stark  lax i bit med limecreme och basmatiris

**

Hickoryrökt fläskcarre med bbqsås och coleslaw

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning