Lunch v.21
Måndag
Sprödbakad torsk med kall limeyoghurt & ingerfärspickles
**
Thuringer bratwurst med persiljesky och senapspure
Tisdag
Stekt strömmingsflundra med lingon och gräddfil
**
Lammfärsbiffar med vitlök och mynta samt potatis & matvetesallad
Onsdag
Fiskgryta med rostad vitlökscreme och färskpotatis
**
Kyckling i syrlig dragonsås med strimlade grönsaker & ris
Torsdag
Örtgratinerad västerhavsfisk och sauterad purjolök i form
**
Tomat,vitlök & basilika fylld bringa med rostad paprikasky
Fredag
Lenrimmad norsk fjordlax med dillstuvad potatis och citron
**
Fläskmedaljonger med svartvinbärssky och glacerade rotfrukter
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning