Lunch v.21

Måndag

Sprödbakad torsk med kall limeyoghurt & ingerfärspickles

**

Thuringer bratwurst med persiljesky och senapspure

 

Tisdag

Stekt strömmingsflundra med lingon och gräddfil

**

Lammfärsbiffar med vitlök och mynta samt potatis & matvetesallad

 

Onsdag

Fiskgryta med rostad vitlökscreme och färskpotatis

**

Kyckling i syrlig dragonsås med strimlade grönsaker & ris

 

Torsdag

Örtgratinerad västerhavsfisk och sauterad purjolök i form

**

Tomat,vitlök & basilika fylld bringa med rostad paprikasky

 

Fredag

Lenrimmad norsk fjordlax med dillstuvad potatis och citron

**

Fläskmedaljonger med svartvinbärssky och glacerade rotfrukter

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning