Lunch v. 14
Lunchmeny V.14
Måndag
Koljafilé med kummin & dilldoftande kräftsås
**
Strimlad biff med ananas och bambuskott i söt soyasås
Tisdag
Panerad spätta med citron, remouladsås och kokplugg
**
Färsbiffar med provencalsk skysås och stekplugg
Onsdag
Parmesanöverbakad Alaska sej med fänkål och selleri
**
Fläskschnitzel med ansjovissmör och kaprisrostad plugg
Torsdag
Lättrimmad kokt sej med ägg och dillsås samt kokta potäter
**
Het chili gryta med gräddfil och riven ost
Fredag
Fisk i ugn med musslor, vitlök och vin, samt färska örter
**
Helstekt fläskfilé med bearnaisesås och baconrostad potatis
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning