Lunch v. 14

Lunchmeny V.14

 

Måndag

Koljafilé med kummin & dilldoftande kräftsås

**
Strimlad biff med ananas och bambuskott i söt soyasås

 

Tisdag

Panerad spätta med citron, remouladsås och kokplugg

**

Färsbiffar med provencalsk skysås och stekplugg

 

Onsdag

Parmesanöverbakad Alaska sej med fänkål och selleri

**

Fläskschnitzel med ansjovissmör och kaprisrostad plugg

 

Torsdag

Lättrimmad kokt sej med ägg och dillsås samt kokta potäter

**

Het chili gryta med gräddfil och riven ost

 

 Fredag

Fisk i ugn med musslor, vitlök och vin, samt färska örter

**

Helstekt fläskfilé med bearnaisesås och baconrostad potatis

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning