Lunch meny V.8

 

 

Måndag

Vitvins pocherad bergtungafile med sås på vongole musslor

**

Kyckling i ugn med kryddstark tomatsås och broccoli

 

Tisdag

Ugnsbakad kapkummel med rotfrukter, ärtor och dillgrädde

**

Stekt bratwurst med 2 sorters senap och skånsk potatis

 

Onsdag

Kokt sejfile med pepparrotssås och stompad potatis

**

Mustig köttgryta på högrev med äpple, svamp och surkål

 

Torsdag

Fiskgryta med rödcurry frästa grönsaker och kokosgrädde

**

Köttfärslimpa med bacon, hariquvert och stekta smålökar

 

Fredag

Pocherad lax i bit med citron, färska örter och skaldjurssås

**

Helstekt fransyska med bearnaisesås och rostad plugg

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning