Lunch meny V.8
Måndag
Vitvins pocherad bergtungafile med sås på vongole musslor
**
Kyckling i ugn med kryddstark tomatsås och broccoli
Tisdag
Ugnsbakad kapkummel med rotfrukter, ärtor och dillgrädde
**
Stekt bratwurst med 2 sorters senap och skånsk potatis
Onsdag
Kokt sejfile med pepparrotssås och stompad potatis
**
Mustig köttgryta på högrev med äpple, svamp och surkål
Torsdag
Fiskgryta med rödcurry frästa grönsaker och kokosgrädde
**
Köttfärslimpa med bacon, hariquvert och stekta smålökar
Fredag
Pocherad lax i bit med citron, färska örter och skaldjurssås
**
Helstekt fransyska med bearnaisesås och rostad plugg
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning