Lunch meny V.10

 

 

 

Måndag

Fläskkarré från Lövsta Gård med champinjonsås & potatisstomp

**

Ugnsbakad torsk med brynt smör, ägg, kräftstjärtar & riven pepparrot

 

Tisdag

Stekt majskycklinglår med grönpepparsås & rostade rotfrukter

**

Pocherad koljafilé med syrad färsk vitkål & kokt potatis

 

Onsdag

Texas Hot beef chili serveras med gräddfil, rödlök & nachos

**

Kapkummelfilé med mustig tomat/kaprissås & ris

 

Torsdag

Ört & vitlöksdoftande kalvfärsbiffar med rosmarinsky & potatispuré

**

Ugnsstekt laxfilé med krämig senap- & dragonssås

 

Fredag

Grisytterfilé från Mälardalen serveras med mangobearnaise               & rostad potatis

**

Pocherad bergtungafilé med hummersås & ris

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning

Vi har öppet mellan 11.00-14.30