Lunchmeny V.5

 

Måndag

Basilikakryddad kummel med frästa grönsaker & tomatsås

**

Ugnsbakad vitlökskyckling med kryddig aprikossky och ris

 

Tisdag

Ångkokt flundrafilé med blomkål i krämig skaldjurssås

**

Franska kalvfärsbiffar med senapssky och rostad plugg

 

Onsdag

Sprödbakad bleka med chili & vitlöks remoulad, ört plugg

**

Knaperstekt rimmat fläsk med hemkokta bruna bönor

 

Torsdag

Torskfilé med bakad paprika och gräddkokt purjolök

**

Mustig vintergryta med broccoli, fänkål och parmesanstomp

 

 Fredag

Fiskgryta med spenat och tomat samt aioli och krutonger

**

Marinerad fransyska med garam-masalasås och rostade grönsaker

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning