Lunchmeny v.48

 

 

Måndag

Örtbakad hokifile med Siciliansk caponata och ris

**

Türinger bratwurst med surkål, potatismos och skysås

 

Tisdag

Stekt senapsströmming med brynt smör och dillpotatis- pure

**

Viltfärsbiffar med enbärsgräddsås och svartvinbärsgele

 

Onsdag

Ugnshalstrad sejfile med räkor & sticklök i krämig currysås

**

Oxbringa med lök och rotsaker i buljong ”Uppsalastuvning”

 

Torsdag

Laxlasagne med dillrimmad lax och grönsaker samt ostcreme

**

Asiatisk kött & soyagryta med jasminris och grönsaker

 

 Fredag

Ört & vitlöksdoftande fiskgryta med blåskal & saffransaioli

**

Äppel & ingerfärs brässerad fläskcarre med syrad äppelsås

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning