Lunchmeny v.48
Måndag
Örtbakad hokifile med Siciliansk caponata och ris
**
Türinger bratwurst med surkål, potatismos och skysås
Tisdag
Stekt senapsströmming med brynt smör och dillpotatis- pure
**
Viltfärsbiffar med enbärsgräddsås och svartvinbärsgele
Onsdag
Ugnshalstrad sejfile med räkor & sticklök i krämig currysås
**
Oxbringa med lök och rotsaker i buljong ”Uppsalastuvning”
Torsdag
Laxlasagne med dillrimmad lax och grönsaker samt ostcreme
**
Asiatisk kött & soyagryta med jasminris och grönsaker
Fredag
Ört & vitlöksdoftande fiskgryta med blåskal & saffransaioli
**
Äppel & ingerfärs brässerad fläskcarre med syrad äppelsås
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning