Lunchmeny V.46

 

Måndag

Parmesanbakad kolja med ljus örtsås

**

Hjortchorizo med ruccolapotatis och svampsky

 

Tisdag

Fiskgratäng med dill & räkor i skaldjurssås

**

Grekiska färsbiffar med fetaost, vitlök, rostplugg och skysås

 

Onsdag

Ugnsbakad torskfilé med tryffeltartar och stompad potatis

**

Boeuf bourguignon med smålök, bacon och potatispuré

 

Torsdag

Pangasius med söt soyasås och basmatiris

**

Ärtsoppa med tillbehör samt ugnspannkaka & lingon

 

Fredag

Basilikamarinerad lax med gräslöks hollandaise och citron

**

Varm biffsallad med bambuskott och grönsaker samt ris

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning