Lunchmeny V.05
Måndag
Spenat & ricottafylld tortellini med räkor i hummersås samt
krispiga grönsaker
Älgfärsbiff med blåbärsreduktion, svampkompott och potatisgratäng
Veckans husman: Isterband med persiljestuvad potatis
och rödbetor
Vegan: Svamp & rotfruktsgryta
Tisdag
Laxschnitzel med hollandaisesås, sockerärtor och dillstekt
potatis
Bouef bourguignon med sidfläsk och smålök samt potatispuré
Veckans husman: Isterband med persiljestuvad
potatis och rödbetor
Vegan: Brynt kålgryta med rostad vitlök
Onsdag
Parmesanstekt sejfilé med krämig tomat & basilikasås samt
örtris
Pepparstekt majskyckling med apelsinsås och potatisgratäng
Veckans husman: Isterband med persiljestuvad
potatis och rödbetor
Veg: Bön ratatouille
Torsdag
Ärtsoppa och
pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Sydfransk fiskgryta med saffran, fänkål och tomat samt aioli och kokt potatis
Sweet and sour beef med picklad vitkål, rostad mandel och rispilaff
Veckans husman: Isterband med
stuvad potatis och rödbetor
Vegan: Rostad rotfruktsgryta
Fredag
Sprödstekt torsk med
dansk remouladsås och kokt potatis
Nattstekt Kalv ”tri tip” med skogssvampssås och råstekt
potatis
Veckans husman från köket:
Isterband med stuvad potatis och rödbetor Vegan: Black bean cajun