Lunchmeny V.05

Måndag
Spenat & ricottafylld tortellini med räkor i hummersås samt krispiga grönsaker
Älgfärsbiff med blåbärsreduktion, svampkompott och potatisgratäng
Veckans husman: Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
Vegan: Svamp & rotfruktsgryta
Tisdag
Laxschnitzel med hollandaisesås, sockerärtor och dillstekt potatis
Bouef bourguignon med sidfläsk och smålök samt potatispuré
Veckans husman: Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
Vegan: Brynt kålgryta med rostad vitlök

Onsdag
Parmesanstekt sejfilé med krämig tomat & basilikasås samt örtris
Pepparstekt majskyckling med apelsinsås och potatisgratäng
Veckans husman: Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor

Veg: Bön ratatouille

Torsdag

Ärtsoppa och pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Sydfransk fiskgryta med saffran, fänkål och tomat samt aioli och kokt potatis
Sweet and sour beef med picklad vitkål, rostad mandel och rispilaff
Veckans husman: Isterband med stuvad potatis och rödbetor   
Vegan: Rostad rotfruktsgryta

Fredag

Sprödstekt torsk med dansk remouladsås och kokt potatis
Nattstekt Kalv ”tri tip” med skogssvampssås och råstekt potatis
Veckans husman från köket: Isterband med stuvad potatis och rödbetor     Vegan: Black bean cajun