Lunchmeny V.34
Måndag
Panerad torsk med picklesmajonnäs, citron och kokt plugg
**
Kycklinggryta med curry, chili och basmatiris
Tisdag
Hokifilé med grön currysås, basmatiris och grönsaker
**
Lammkorv med het tomatsalsa och rostad färskplugg
Onsdag
Senapsstekt strömming med potatismos, gräddfil & rödlök
**
Fläskkarré med balsamicosky, chilimajonnäs & parmesanpotatis
Torsdag
Rödtunga & flundra i krämig örtsås med musselfond och vitlök
**
Nötfärsbiffar med fetaost och jalapeños samt tomatsås
Fredag
Fiskgryta med rökt lax och saffransaioli samt färska örter
**
Sjömansbiff med porter och timjan
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning