Lunchmeny V.34

 

Måndag

Panerad torsk med picklesmajonnäs, citron och kokt plugg

**
Kycklinggryta med curry, chili och basmatiris

 

Tisdag

Hokifilé med grön currysås, basmatiris och grönsaker

**

Lammkorv med het tomatsalsa och rostad färskplugg

 

Onsdag

Senapsstekt strömming med potatismos, gräddfil & rödlök

**

Fläskkarré med balsamicosky, chilimajonnäs & parmesanpotatis

 

Torsdag

Rödtunga & flundra i krämig örtsås med musselfond och vitlök

**

Nötfärsbiffar med fetaost och jalapeños samt tomatsås

 

Fredag

Fiskgryta med rökt lax och saffransaioli samt färska örter

**

Sjömansbiff med porter och timjan

 

 

 

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning