Lunchmeny V.50

Måndag

Panerad sej med citrus & vitlöksmajonnäs samt gröna ärtor

**

Kycklinglårfilé med syrlig dragonsås och potatismos

 

Tisdag

Hokifilé med senapsås och gräslöksslungad plugg

**

Helstekt fläskkarré med skysås, rostad plugg och tzatziki

 

Onsdag

Ugnsbakad alaska pollock med smörstekt brysselkål & vitvinssås

**

Pannbiffar med vitlök & persilja samt löksky och kokt potatis

 

Torsdag

Kokt skrubba med brynt smör, pepparrotscremé och rödbetor

**

Köttgryta med rödvin, smålök och rotsaker samt potatisstomp

 

Fredag

Fiskgryta med tomat och harissa samt vitvin och grönsaker

**

Helstekt kalvhögrev med vitello tonatosås och potatissallad

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning