Lunchmeny V.50
Måndag
Panerad sej med citrus & vitlöksmajonnäs samt gröna ärtor
**
Kycklinglårfilé med syrlig dragonsås och potatismos
Tisdag
Hokifilé med senapsås och gräslöksslungad plugg
**
Helstekt fläskkarré med skysås, rostad plugg och tzatziki
Onsdag
Ugnsbakad alaska pollock med smörstekt brysselkål & vitvinssås
**
Pannbiffar med vitlök & persilja samt löksky och kokt potatis
Torsdag
Kokt skrubba med brynt smör, pepparrotscremé och rödbetor
**
Köttgryta med rödvin, smålök och rotsaker samt potatisstomp
Fredag
Fiskgryta med tomat och harissa samt vitvin och grönsaker
**
Helstekt kalvhögrev med vitello tonatosås och potatissallad
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning