Lunchmeny V.9
Måndag
Sprödbakad kolja med söt chilimajonnäs & limebit
**
Helstekt karré av rapsgris med plommongräddsås & stekta äppelklyftor
Tisdag
Kokt torsksvans med ägg & persiljesås samt kokt plugg
**
Clubfilé av kyckling med parmesanrostad potatis & ruccola
Onsdag
Senapsstekt strömming med dill & gurksås samt citronbit & potatismos
**
Helstekt högrevshjärta med timjansrostade rotsaker & salviasky
Torsdag
Ugnsbakad bleka & flundra med fänkål, marinerad tomat och smörad vitvinsbuljong med färska örter
**
Choritzo med chimichurri, skysås samt stekt potatis
Fredag
Krämig fiskgryta med färskostkräm & skaldjursmix
**
Helstekt biff med rökig chilimajjo & friterade rotsaksstavar
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning