Lunchmeny V.4


Måndag

Örtbakad hoki med bbqmarinerad potatis och tomatchilisås

**

Isterband med gräddkokt savoykål och kokt potatis

Tisdag

Ugnsbakad sej i currysås med ananas och grönsaksris

**

Kycklinglårfilé med svampsås och parmesanrissotto

Onsdag

Dubbelpanerad stillahavsspätta med rödbetsmajjo och kokplugg

**

Lammfärsbiffar med fetaost, klyftplugg och rosmarinsky

Torsdag

Alaska Pollock med dill & messmörssås samt potatismos

**

Pepparrotsgryta på högrev med dill och rotsaker

Fredag

Fiskgryta med potatis, grönsaker och kronärtskocksaioli

**

Gårdsgris med rostad vitlökstzatziki och rödvinssky

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning