Lunchmeny V.4
Måndag
Örtbakad hoki med bbqmarinerad potatis och tomatchilisås
**
Isterband med gräddkokt savoykål och kokt potatis
Tisdag
Ugnsbakad sej i currysås med ananas och grönsaksris
**
Kycklinglårfilé med svampsås och parmesanrissotto
Onsdag
Dubbelpanerad stillahavsspätta med rödbetsmajjo och kokplugg
**
Lammfärsbiffar med fetaost, klyftplugg och rosmarinsky
Torsdag
Alaska Pollock med dill & messmörssås samt potatismos
**
Pepparrotsgryta på högrev med dill och rotsaker
Fredag
Fiskgryta med potatis, grönsaker och kronärtskocksaioli
**
Gårdsgris med rostad vitlökstzatziki och rödvinssky
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning