Lunchmeny V.3
Måndag
Alaska pollock & Alaska kummel med krämig dill & skaldjursås
**
Chorizo, lammkorv & prinskorv med äggröra och stekt potatis
Tisdag
Dubbelpanerad kolja med curryremoulad och dillpotatismos
**
Kycklinglårfilé med hyvlad morot och palsternacka i dragonsås
Onsdag
Torsksvansgryta med saffran, vitlök och fintärnade rotsaker
**
Pulled pork med barbequesås, picklad rödlök och guacamole
Torsdag
Hoki med brynt smör, ishavssallad, potatisstomp och citronbit
**
Rosastekt kalv med ljummen dijonnaisepotatis och kapris
Fredag
Fisk och skaldjur i gröncurrysås med grönsaker och basmatiris
**
Flankstek med rödvinssky och chilirostade rotfruktsstavar
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning