Lunchmeny V.9


Måndag

Sprödbakad kolja med söt chilimajonnäs & limebit

**

Helstekt karré av rapsgris med plommongräddsås & stekta äppelklyftor

Tisdag

Kokt torsksvans med ägg & persiljesås samt kokt plugg

**

Clubfilé av kyckling med parmesanrostad potatis & ruccola

Onsdag

Senapsstekt strömming med dill & gurksås samt citronbit & potatismos

**

Helstekt högrevshjärta med timjansrostade rotsaker & salviasky

Torsdag

Ugnsbakad bleka & flundra med fänkål, marinerad tomat och smörad vitvinsbuljong med färska örter

**

Choritzo med chimichurri, skysås samt stekt potatis

Fredag

Krämig fiskgryta med färskostkräm & skaldjursmix

**

Helstekt biff med rökig chilimajjo & friterade rotsaksstavar

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning