Lunchmeny V.8
Måndag
Alaska pollock med söt ingefärschilisås och grönsaker
**
Kycklingbröst med karrépotatis och svartvinbärsgräddsås
**
Soyafärs med chili och bönor (vegan)
Grönkålssoppa med muskot (lakto)
Tisdag
Skrubba med citronstuvad spenat och kokt potatis
**
Oxkindsgryta med smålök, rödvin, bacon och potatismos
**
Provencalsk grönsaksgryta med dijon och persilja (lakto)
Broccolisoppa med rostad vitlök (vegan)
Onsdag
Sejfilé med vitvinssås och färsk timjan samt potatisstomp
**
Chorizo med stekt potatis, paprika, soltorkade tomater & skysås
**
Koreansk barbequegryta med soyaprotein och kål (lakto)
Tomatsoppa med glasnudlar (vegan)
Torsdag
Pocherad stillahavsflundra med musselsås och dill
**
Pannbiffar med lingonsky och potatismos
**
Linsgryta med potatis (vegan)
Morotssoppa med shiitakesvamp (Lakto/ovo)
Fredag
Fiskgryta med gul curry, citrongräs, chili och grönsaker
**
Yakinikugryta med sticklök, tunnskuren högrev och basmatiris
**
Teriyakigryta med bönor och minimajs (vegan)
Citrongrässoppa med kokosgrädde (vegan)