Lunchmeny V.8


Måndag

Alaska pollock med söt ingefärschilisås och grönsaker

**

Kycklingbröst med karrépotatis och svartvinbärsgräddsås

**

Soyafärs med chili och bönor (vegan)

Grönkålssoppa med muskot (lakto)

Tisdag

Skrubba med citronstuvad spenat och kokt potatis

**

Oxkindsgryta med smålök, rödvin, bacon och potatismos

**

Provencalsk grönsaksgryta med dijon och persilja (lakto)

Broccolisoppa med rostad vitlök (vegan)

Onsdag

Sejfilé med vitvinssås och färsk timjan samt potatisstomp

**

Chorizo med stekt potatis, paprika, soltorkade tomater & skysås

**

Koreansk barbequegryta med soyaprotein och kål (lakto)

Tomatsoppa med glasnudlar (vegan)

Torsdag

Pocherad stillahavsflundra med musselsås och dill

**

Pannbiffar med lingonsky och potatismos

**

Linsgryta med potatis (vegan)

Morotssoppa med shiitakesvamp (Lakto/ovo)

Fredag

Fiskgryta med gul curry, citrongräs, chili och grönsaker

**

Yakinikugryta med sticklök, tunnskuren högrev och basmatiris

**

Teriyakigryta med bönor och minimajs (vegan)

Citrongrässoppa med kokosgrädde (vegan)