Lunchmeny V.7


Måndag

Kapkummel med tomatsås, smålök och oliver

**

Kycklingbröst med basilikasås och marinerade tomater

**

Rotsakssoppa (lakto)

Gryta med pulled veg och broccoli (vegan)

Tisdag

Hoki med blåmögelost och färska örter

**

Helstekt karré av gårdsgris med rosmarinsky och fetaost

**

Tomatsoppa med basilika och morötter (vegan)

Blomkålsgryta med linser och paprika (vegan)

Onsdag

Uer med röd currysås och chiliwokade grönsaker

**

Lammfärsbiffar med spiskummin,vitlök och tzatziki

**

Champinjonsoppa med persilja (lakto)

Tofugryta med citron, kummin och fänkål (vegan)

Torsdag

Sejfilé med citrussås och smörfrästa sockerärtor

**

Brässerad kalv med stekt potatis och rotsaksgratäng

**

Rödbetssoppa med rökt tofu och vitlök (vegan)

Kokosgryta med indisk curry och bönor

Fredag

Pankopanerad Alaska pollock med gurkmajonnäs  

**

Tacogryta med strimlad fransyska,nachos och riven ost

**

Blomkålssoppa med spenat

  Veganchili med tillbehör