Lunchmeny V.49
Måndag
Pocherad kolja med kantarellsås och kokt potatis med dillolja
**
Småländska isterband med potatismos, rödbetor och senap
Tisdag
Sydlig vitling med grön currysås, wokgrönt och basmatiris
**
Ört & vitlöksmarinerad klubbfilé med honungsrostade rotsaker
Onsdag
Ugnsbakad sej med provencalsk tomatsås och stekt kulplugg
**
Stekt rimmat fläsk med krämig löksås, kokt potatis och lingon
Torsdag
Alaska kummel med garam-masala och myntayoghurtsås
**
Kryddpepparkokta oxkinder med morötter, bacon och saltgurka
Fredag
Fiskgryta med vitlök, grönsaker, tomat, dillfrön och vitt vin
**
Helstekt gårdsgris med dragonsås och vitlöksrostad potatis
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning