Lunchmeny V.42
Måndag
Sej med krämig svampsås och vitlöksmos med färska örter
**
Karré av gårdsgris med rödvinssky och persiljestekt plugg
Tisdag
Ugnsbakad hokifilé med indisk currysås och grönsaksris
**
Kycklingbröst med tomatsås, oliver och kapris samt potäter
Onsdag
Alaska pollock med sötsur ingefärs-chilisås och basmatiris
**
Viltfärsbiffar med gräddsås, svartvinbärsgele och potatismos
Torsdag
Pankopanerad fisk med vitlöksmajonnäs och pickles
**
Skånsk kalops med kokt potatis och rödbetor
Fredag
Fiskgryta med tomat, blåmusslor,örter och grönsaker
**
Helstekt tritip av rosékalv med dijonsenapssås och smålök
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning