Lunchmeny V.33
Måndag
Panerad rödspätta med dill och vitlöksmajjo samt citronbit
**
Kycklinglårfilé med tomatsås och rostad potatis
Tisdag
Sej och lax med krämig grön currysås och frästa grönsaker
**
Helstekt fläskkarré med rostad potatis och rödvinssås
Onsdag
Alaska pollock med brynt smör, dill, räkor och färskplugg
**
Köttfärslimpa med kaprisgräddsås, sparris och potatismos
Torsdag
Hoki med fetaost och marinerade tomater samt avocadokräm
**
Kalvgryta med pepparrot, sticklök och kokt färskpotatis
Fredag
Blandad fisk med vitvinssås, rotsaker, citron och färska örter
**
Biffwok med chili, vitlök, koriander, grönsaker och äggnudlar
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning