Lunchmeny V.3


Måndag

Alaska pollock & Alaska kummel med krämig dill & skaldjursås

**

Chorizo, lammkorv & prinskorv med äggröra och stekt potatis

Tisdag

Dubbelpanerad kolja med curryremoulad och dillpotatismos

**

Kycklinglårfilé med hyvlad morot och palsternacka i dragonsås

Onsdag

Torsksvansgryta med saffran, vitlök och fintärnade rotsaker

**

Pulled pork med barbequesås, picklad rödlök och guacamole

Torsdag

Hoki med brynt smör, ishavssallad, potatisstomp och citronbit

**

Rosastekt kalv med ljummen dijonnaisepotatis och kapris

Fredag

Fisk och skaldjur i gröncurrysås med grönsaker och basmatiris

**

Flankstek med rödvinssky och chilirostade rotfruktsstavar

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning