Lunchmeny V.10


Måndag

 Sejfilé med vitvinssås och rucolastompad potatis

**

Lårfilé av kyckling med tomatsås och vitlöksfrästa bönor

Tisdag

Alaska pollock med minimozarella och semitorkade tomater

**

Rimmat fläsklägg med hemslaget rotmos och två sorters senap

Onsdag

Panerad kolja med gurkmajjo, kokt plugg och citronbit

**

Kalvfärsbiffar med smörslungade ärtor och potatispuré

Torsdag

Rimmad torsk med krämig kräftsås och grön sparris

**

Apelsingrillad rapsgrissida med soyasås och brässerad pak choi

Fredag

Fiskgryta med sötpotatis, linser och curry samt basmatiris

**

Tjälknöl på biff med potatisgratäng och svartvinbärsgelé

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning