Lunch meny V.10
Måndag
Fläskkarré från Lövsta Gård med champinjonsås & potatisstomp
**
Ugnsbakad torsk med brynt smör, ägg, kräftstjärtar & riven pepparrot
Tisdag
Stekt majskycklinglår med grönpepparsås & rostade rotfrukter
**
Pocherad koljafilé med syrad färsk vitkål & kokt potatis
Onsdag
Texas Hot beef chili serveras med gräddfil, rödlök & nachos
**
Kapkummelfilé med mustig tomat/kaprissås & ris
Torsdag
Ört & vitlöksdoftande kalvfärsbiffar med rosmarinsky & potatispuré
**
Ugnsstekt laxfilé med krämig senap- & dragonssås
Fredag
Grisytterfilé från Mälardalen serveras med mangobearnaise & rostad potatis
**
Pocherad bergtungafilé med hummersås & ris
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning
Vi har öppet mellan 11.00-14.30