Lunchmeny V.6
Måndag
Kapkummelfile med currydoftande skaldjurssås och plugg
**
Klassisk korv stroganoff med ekologisk falukorv och ris
Tisdag
Halstrad uerfile med italiensk tomat & kronärtskocksragu
**
Kyckling med sidfläsk och champinjoner samt balsamicosky
Onsdag
Sprödbakad sej med kokt potatis och kryddstark remoulad
**
Plommonspäckad fläskkarre med äppelsky och stekt plugg
Torsdag
Kokt torskfile med gula betor och kapris i skirat smör
**
Ugnsbakad viltfärs i form med enbärsgräddsås & lingon
Fredag
Ugnsstekt lax i bit med inkokt kålrabbi och majrova
**
Helstekt fransyska med chilibearnaise och rostad plugg
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning