Lunchmeny V.5
Måndag
Basilikakryddad kummel med frästa grönsaker & tomatsås
**
Ugnsbakad vitlökskyckling med kryddig aprikossky och ris
Tisdag
Ångkokt flundrafilé med blomkål i krämig skaldjurssås
**
Franska kalvfärsbiffar med senapssky och rostad plugg
Onsdag
Sprödbakad bleka med chili & vitlöks remoulad, ört plugg
**
Knaperstekt rimmat fläsk med hemkokta bruna bönor
Torsdag
Torskfilé med bakad paprika och gräddkokt purjolök
**
Mustig vintergryta med broccoli, fänkål och parmesanstomp
Fredag
Fiskgryta med spenat och tomat samt aioli och krutonger
**
Marinerad fransyska med garam-masalasås och rostade grönsaker
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning