Lunchmeny V.3

 

 

Måndag

Halstrad sejfile med ugnsbakade betor och vitlökssmör

**

Indisk kycklinggryta med Masala och basmatiris

 

Tisdag

Pocherad flundra med räkstjärtar och sticklök i frisk örtsås

**

Lammfärsbiffar med rosmarinssky och rostade rotsaker

 

Onsdag

Lättrimmad torsk med klassisk ägg & persiljesås

**

Ört & vitlöksrullad oxbringa med tomatsås och rostad plugg

 

Torsdag

Fiska och skaldjur i låda med grönsaker och saffran

**

Skånsk kalops med morötter och kokt kulpotatis

 

 Fredag

Ugnsbakad lax med dragon och senapssås samt stekt potatis

**

Ingerfärs saltad fläskkarre med gräddsås och pressgurka

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning