Lunchmeny V.50
Måndag
Fiskgratäng med vitt vin och dill samt citron, räkor och potatismos
**
Kycklinglårfile med grönsaker, koriander & lime i röd currysås
Tisdag
Dagens fisk, panerad och smörstekt, serveras med dansk remouladsås
**
Kryddiga nötfärsbiffar med skysås på tomat & rostad paprika
Onsdag
Indisk gryta med marinerad hokifile samt grönsaker och ananas
**
Helstekt fläskkarre med krämig dragon & senapssås samt stekplugg
Torsdag
Citron och persilje bakad sejfile med pepparrot & purjolökssås
**
Het, het Texas chili stew med tillbehör som nachos, gräddfil och tomat
Fredag
Halstrad lax i bit med hollandaisesås och ugnsbakad vitlökssparris
**
Kalvlägg a`la Osso bucco med persilja, vitlök, selleri samt gult ris
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning