Lunchmeny V.40
Måndag
Krämig fiskgryta med musslor och kokt potatis samt örtaioli
**
Fläsklägg med hemslaget rotmos och 2 sorters senap
Tisdag
Örtpanerad sejloin med chiliremoulad och citron
**
Kalvfärsbiffar med lingonsky, gröna ärtor och potatispure
Onsdag
Ostgratinerade flundrarullader med dillstompad potatis
**
Mangoglacerad fläskcarre med grönsaker,soya & basmatiris
Torsdag
Lättrimmad torsk med örtgrön pepparotssås & kokt potatis
**
Mustig höstgryta med svamp, bönor och höstprimörer
Fredag
Ugnshalstrad lax i bit med len vitvinssås och sockerärtor
**
Helstekt oxinnanlår med rödvinssky och provencalsk potatis
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning