Meny V. 35

Måndaghusman:
Wallenbergare med potatispuré samt lingon.
Havets Wallenbergare med potatispuré och hollandaisesås.
Veckans Vegetariska: Krämig tofupasta med paprika.
Dagens Soppa.

Tisdagsraggis:
Raggmunkar, rimmat stekfläsk, bruna bönor, löksås samt rårörda lingon.
Fiskgratäng med kokt potatis.
Veckans Vegetariska: Krämig tofupasta med paprika.
Dagens Soppa.

Onsdag, Lilllördag:
Porterstek med potatisgratäng samt vinbärsgelè.
Pocherad sejfilé med ägg och persiljesås samt kokt potatis.
Veckans Vegetariska: Krämig tofupasta med paprika.
Dagens Soppa.

PannkaksTorsdag:
Ärtsoppsbuffè med husets senap.
Kräftans egna pannkakor med sylt och grädde.
Pastagratäng.
Pocherad fiskfilé med vinstuvad savojkål samt kokt potatis.
Vegansk ärtsoppa och veganska pannkakor med grädde på beställning.

Fredagbuffè:
Kräftans Hamburgerbuffè med tillbehör.
Ugnsbakad koljafilè med ströbrödstäcke samt örtdipp.
Veckans Vegetariska: Krämig tofupasta med paprika.
Dagens Soppa.

Vi serverar färsk fisk varje dag och vi lagar all mat från grunden.
Vi steker våra pannkakor i köket (ca 1000st/vecka)
Vi arbetar mycket med hållbarhet och för att minska vårt matsvinn, vi ber därför er gäster att inte
slänga maten, fyll gärna på flera gånger istället.

Nu har vi även lättare fika till försäljning.
Det finns även glass !!