Meny V6
Måndag:
Sydfransk Rödvinsgryta med fläsk, svamp, smålök och
honungsglaserad potatis
Pankostekt fiskfilé med dansk remoulad och kokt potatis
Vegansk mexikansk bön och linsgryta
Tisdag:
Raggmunk med rimmat stekfläsk och rårörda lingon
Torskwallenbergare med potatispuré och rårörda lingon
Vegansk Raggmunk med stekt tofu
Onsdag:
Lammfärsbiff med ljummen grekisk potatissallad och tzatziki
Anjovis och kaprisbakad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis
Soyafärsbiff med tzatziki
Torsdag:
Ärtsoppsbuffè med mejramkorv, husets senap, Pannkaka med
sylt och grädde
Pasta med Köttfärssås
Fisk och skaldjursgratäng med kokt potatis
Vegansk ärtsoppa samt veganska pannkakor
Fredag
Stekt schnitzel med rostad potatis och bearnaisesås
Laxpudding med skirat smör och citron
Stekt panerad aubergin med sweet chilidipp