Meny V.5

Måndag:

Skånsk kalops med kokt potatis och inlagda rödbetor
Pankostekt fiskfilé med kokt potatis och Rhode Islandsås
Vegansk Chili sin carne

Tisdag:

Stek Fläsk med Löksås, Bruna bönor och kokt potatis samt rårörda lingon
Laxfärsburgare med srirachamajonnäs, Syltad rödlök och rostad potatis
Veganska Bönbiffar med srirachamajonäs rostad potatis


Onsdag:

Dansk sjömansbiff med husets senap och saltgurka
Fiskgratäng med svamp och spenat samt kokt potatis
Bakad rotselleri med svamp och spenat


Torsdag:

Ärtsoppsbuffè med mejramkorv, husets senap, Pannkaka med sylt och grädde
Korvstroganoff med ris
Fisk piccata med rostad tomatsås och ris
Vegansk ärtsoppa samt veganska pannkakor


Fredag

Barbecuebakad Fläskytterfilé med coleslaw och rostad klyftpotatis
Roslagslåda serveras med potatispuré
Vegan köttbullar med barbecuesås, coleslaw och rostad klyftpotatis